Skype for Business opened on laptop

Skype voor Bedrijven?

Bestaat dat nog? Is dat niet vervangen door Microsoft Teams?

Contacteer Ons

Waarom Skype voor Bedrijven?

De ongelofelijke groei van Teams laat ons vermoeden dat Skype voor Bedrijven niet meer aan de orde is.  Maar niets is minder waar. Microsoft blijft verder investeren in dit platform en heeft recentelijk nog een nieuwe versie, Skype for Business Server 2019, uitgebracht.
Deze technologie blijft beschikbaar en is voornamelijk geschikt om de meest complexe integratie te kunnen realiseren met onder meer CRM – ERP – Contact center systemen. Als je geen full cloud strategie wil toepassen kan je blijven gebruik maken van Skype voor Bedrijven.

Wat zijn de voordelen?

Communicatie

U bent overal en op elk moment in contact met uw netwerk, wereldwijd. U hebt alleen uw toestel en een internetverbinding nodig. U kunt Skype voor Bedrijven via om het even welk toestel gebruiken: communicatie kan via Windows-pc’s, via Mac, maar ook via smartphones (iOS en Android). Met Skype voor Bedrijven kiest u een veilig systeem voor geïntegreerde online communicatie.

Efficiëntie

U communiceert efficiënter. Zo ziet u bijvoorbeeld wanneer uw collega’s beschikbaar of bezet zijn, dus stoort u hen niet tijdens hun werk. Bovendien bepaalt u zelf welk communicatiemiddel het meest geschikt is voor een situatie en switcht u snel tussen verschillende mogelijkheden: chat, audio, video én conference.

Productiviteit

U kunt rekenen op een perfecte integratie van Microsoft Outlook en Microsoft CRM. Ook de samenwerking met andere softwaretoepassingen verloopt probleemloos. Zo houdt u bijvoorbeeld gemakkelijk digitale notities bij tijdens uw conference call met OneNote-share. Een productieve werkdag gegarandeerd!

Kosten

U bespaart heel wat tijd bij de integratie van Skype voor Bedrijven. En tijd is geld, dat wist u natuurlijk al. Maar op budgettair vlak is dat niet het enige voordeel: uw telecomkosten nemen een stevige duik. En dan hebben we het nog niet eens over die zware investering in een nieuwe telefooncentrale die u niet meer hoeft te doen.

Tijdverlies en verplaatsingen

U en uw medewerkers krijgen meer flexibiliteit in tijd én ruimte. Met Skype voor Bedrijven communiceert u in woord, klank en beeld, waar en wanneer u ook bent. Zijn al die trips naar buitenlandse vestigingen nog wel nodig? En kunt u fileleed niet vermijden door thuis te werken of in een flex office? Eén ding is zeker: dankzij Skype voor Bedrijven hebt u almaar minder praktische bezwaren tegen de nieuwe manier van werken.

Dankzij
Skype for Business en Microsoft Teams

  • Uw customer service verbetert.
  • De productiviteit in uw onderneming verhoogt.
  • U kan slimmer samenwerken en communiceren.
  • U bespaart tijd én geld.
  • U en uw medewerkers moeten zich minder verplaatsen.

Het ultieme voordeel van Skype voor Bedrijven en Microsoft Teams?

U werkt waar en wanneer u wilt en bent niet meer gebonden aan het bureau waarop uw telefoon staat.

Maar graag overlopen we samen jouw voordelen