Enterprise plans

  • Office 365 E3 + Phone System
  • Office 365 E5 (Phone System included)
  • Microsoft 365 E3 + Phone System
  • Microsoft 365 E5 (Phone system included)

Optional

  • Common Area Phone
  • Teams Meeting Room
  • Audio Conferencing

Microsoft licenties Voice Ready

Phone System

Een Phone system is de Microsoft-licentie voor het inschakelen van oproepbeheer en PBX functies in de Office 365-cloud voor Microsoft Teams.
Met dit telefoonsysteem kunt u uw bestaande PBX-systeem vervangen door een reeks functies die worden geleverd in Office 365.
Gebruikers die inkomende en uitgaande gesprekken willen voeren hebben deze licentie nodig. Voor een oproepwachtrij en een keuzemenu is deze licentie ook vereist.

Common Area Phone

Een Common Area Phone wordt meestal geplaatst in een productiehal of een werkplek waar een telefoon beschikbaar moet zijn voor personen die geen Office 365 abonnement hebben.
Deze telefoons zijn ingesteld als apparaten in plaats van gebruikers en kunnen zich automatisch aanmelden. Een common area phone heeft geen Phone System licentie nodig.

Teams Meeting Room

Wanneer je een meeting room hebt uitgerust met een Audio-Video Systeem kan je hieraan een meeting room licentie koppelen.
Met deze licentie kan er ad-hoc een meeting georganiseerd worden en kan je iedereen uitnodigen.
Wanneer je persoonlijk een meeting invite verstuurt voeg je deze meeting room toe en kan je meteen aan de slag als je arriveert. 

Met deze licentie bespaar je een E3 en een Phone system licentie uit.  Een direct inbelnummer kan ook gekoppeld worden aan deze licentie. 

Audio Conferencing

Audio Conferencing licentie voorziet inbelnummers voor een meeting. Dit maakt het eenvoudig om via een telefoonnummer in te bellen in een meeting. 
Iedereen die onderweg is en geen internet beschikbaar heeft kan dus wereldwijd aan lokaal tarief inbellen want deze nummers kan je aanmaken in elk land.