Teams Direct Routing

Cloud pbx for teams

Direct routing is een tool die bemiddelen tussen uw SIP-trunk en Microsoft Phone System met behulp van een SBC. Fysiek of virtueel, On-prem of in de cloud.  Smartlync heeft een SBC klaar staan om te koppelen aan jouw Office 365 tenant. Er kan ook een eigen SBC op locatie of in een datacenter in de cloud voorzien worden. Wanneer een inkomende oproep wordt ontvangen, bemiddelt de SBC een sessie met uw Microsoft Phone System. De sessie wordt vervolgens doorgegeven aan de Microsoft Teams-client en vervolgens aan de beoogde gebruiker. Op dezelfde manier wordt een uitgaand gesprek doorgestuurd naar de SBC en vervolgens naar de ontvanger via de bestaande SIP-trunk.

Dit is een zeer elegante oplossing en is volledig schaalbaar van slechts enkele gebruikers tot tienduizenden.

Met directe routing kunt u uw bestaande SIP-trunklijnen behouden, ongeacht de grootte van uw onderneming. Het verlaagt de totale kosten met lagere belkosten te geven en helpt u een totale controle over uw communicatieoplossing te krijgen.
Neem vandaag contact met een van onze experts voor meer informatie over het implementeren van een directe routing oplossing.