Skype for Business opened on laptop

Werk waar en wanneer u wil met Smartlync

Benieuwd wat Smartlync voor u kan betekenen?

+ 32 28 28 28 00
“Wordt u soms ook drie keer foutief doorverbonden alvorens u de juiste persoon in een bedrijf te pakken krijgt?”
Microsoft Partner logo

 

Smartlync is dé expert in Skype voor Bedrijven. En ja, dat durven we zo zelfzeker te stellen. Want de optimale integratie van Skype voor Bedrijven in is onze corebusiness. We zijn geen IT-manusjes van alles, geen verkopers van telefooncentrales, geen computerinstallateurs. Wij zijn Skype voor Bedrijven-experten. Dankzij die absolute focus kennen wij deze Microsoft-tool door en door, en tekenen we vanuit onze ervaring een optimale communicatieflow voor uw bedrijf uit.

Met Office 365 vragen klanten nu ook informatie en integraties met Microsoft Teams. Bedrijven met medewerkers van verschillende generaties vragen naar tools om eenvoudig te kunnen samenwerken. “collaboration for generation X and Y”. De baby boomers werken nog het liefst samen in hetzelfde kantoor en gebruiken Outlook e-mail. Terwijl de millennials in teamwerkplekken willen werken en gebruik maken van chat, animated gif’s en video.

Bent u klaar voor meer efficiëntie en een betere customer service met Skype voor Bedrijven? Dan hebt u met Smartlync de perfecte partner gevonden!

Lees meer over de toegevoegde waarde van Skype voor Bedrijven Ontdek hoe Smartlync uw communicatie optimaliseert

Hoe werken we?

Smartlync analyseert uw telecomsituatie: we nemen uw infrastructuur, software, licenties, telefoonnummers en facturen onder de loep.

Smartlync brengt uw communicatiestromen in kaart.

Doelstellingen goals bepalen.

Wij maken een budget of een menukaart waaruit je kan kiezen.

Ontdek alle voordelen

Waarom
Skype voor Bedrijven of Teams
integreren?

  • Uw customer service verbetert terwijl productiviteit in uw onderneming verhoogt
  • Uw medewerkers communiceren slimmer en efficiënter
  • U bespaart geld (door goedkopere tarieven) én tijd
  • U en uw medewerkers moeten zich minder verplaatsen
  • U bent flexibel voor internationaal ondernemen of nieuwe vestigingen te openen

Wie zijn we?

Smartlync werd opgericht door de twee zaakvoerders Sven Antonissen en Ludwig Vaes. Samen met hun team brengen ze verschillende expertises samen: een specialisatie in algemene ICT-infrastructuur georiënteerd op Microsoft en een doorgedreven kennis van bedrijfsgerichte telecom. Dankzij deze synergie is Smartlync een unieke specialist die garant staat voor een feilloze integratie van Skype voor Bedrijven en Teams in uw organisatie.

Lees meer over ons