Skype for Business integratie: uw voordelen

Het ultieme voordeel van Skype for Business? U werkt waar en wanneer u wilt en bent niet meer gebonden aan het bureau waarop uw telefoon staat. Maar natuurlijk zetten we ook graag de andere troeven van deze tool voor u op een rij:

Communicatie &

U bent overal en op elk moment in contact met uw netwerk. Wereldwijd. U hebt alleen uw toestel en een internetverbinding nodig. U kunt Skype for Business via om het even welk toestel gebruiken: communicatie kan via Windows-pc’s en Windows Phone, via Mac, maar ook via smartphones met iOS en Android. Met Skype for Business kiest u een veilig systeem voor geïntegreerde online communicatie.

Efficiëntie &

U communiceert efficiënter. Zo ziet u bijvoorbeeld wanneer uw collega’s beschikbaar of bezet zijn, dus stoort u hen niet tijdens hun werk. Bovendien bepaalt u zelf welk communicatiemiddel het meest geschikt is voor een situatie en switcht u snel tussen verschillende mogelijkheden: chat, audio, video én conference.

Productiviteit &

U kunt rekenen op een perfecte integratie van Microsoft Outlook en Microsoft CRM. Ook de samenwerking met andere softwaretoepassingen verloopt probleemloos. Zo houdt u bijvoorbeeld gemakkelijk digitale notities bij tijdens uw conference call met OneNote-share. Een productieve werkdag gegarandeerd!

Kosten '

U bespaart heel wat tijd bij de integratie van Skype for Business. En tijd is geld, dat wist u natuurlijk al. Maar op budgettair vlak is dat niet het enige voordeel: uw telecomkosten nemen een stevige duik. En dan hebben we het nog niet eens over die zware investering in een nieuwe telefooncentrale die u niet meer hoeft te doen.

Tijdverlies en verplaatsingen '

U en uw medewerkers krijgen meer flexibiliteit in tijd én ruimte. Met Skype for Business communiceert u in woord, klank en beeld, waar en wanneer u ook bent. Zijn al die trips naar buitenlandse vestigingen nog wel nodig? En kunt u fileleed niet vermijden door thuis te werken of in een flex office? Eén ding is zeker: dankzij Skype for Business hebt u almaar minder praktische bezwaren tegen de nieuwe manier van werken.

Trekt u voluit de kaart van efficiënte en toekomstgerichte bedrijfscommunicatie met Skype for Business?

Neem dan contact op met Smartlync voor advies.

Of laat u overtuigen door de succescijfers van Skype for Business zelf:

90%

van de Fortune 500-bedrijven gebruikt Skype for Business.

60%

van de bedrijven met meer dan 500 medewerkers gebruikt Skype for Business of plant het te gebruiken.

30%

van de internationale belminuten gebeurt wereldwijd via Skype.