Wat betaal ik voor mijn gesprekken?

Gesprekken via Skype en Skype for Business zijn gratis.

Is alles gratis?

Neen, voor de installatie van Skype for Business moet u rekening houden met licentiekosten.

Moet ik mijn telefoontoestel vervangen?

80 % van de eindgebruikers van Skype for Business belt met een headset. Een telefoontoestel is in de meeste gevallen niet meer nodig.

Blijft mijn gesprek even kwaliteitsvol?

De kwaliteit is zelfs beter. Skype for Business gebruikt de nieuwste technologie om de beste geluidskwaliteit te bieden.

Kan ik mijn telefoonnummer behouden?

Ja, dankzij de media gateway en SIP trunk-operatoren kunt u uw telefoonnummer behouden. U kiest wie uw nummer host.

Kan ik mijn oproepgroepen behouden?

Ja, oproepgroepen zijn een basisfunctie van Skype for Business. U kunt instellen of u uw gebruikers allemaal samen, of een voor een oproept.

Hoe pak ik mijn omschakeling het best aan?

Smartlync adviseert u een omschakeling die afdeling per afdeling verloopt. Dat biedt de efficiëntste en comfortabelste aanpak voor de eindgebruikers.

Moet ik nog servers installeren?

Ja, u hebt altijd een server nodig voor Skype for Business. Die kunt u in een datacenter of in uw eigen serverruimte laten hosten.

Wat is mijn kostenbesparing?

U voelt de kostenbesparing op verschillende vlakken: een lagere telecomfactuur, minder verplaatsingskosten, en meer productiviteit bij u en uw medewerkers.

Kan ik ook in het buitenland werken met Skype for Business?

Dankzij het internet gebruikt u Skype for Business waar en wanneer u maar wilt. Opgelet: afhankelijk van de keuzes die u maakt, voelt u een impact op de kwaliteit. Wij geven u advies op basis van uw professionele situatie.

Heb ik nog een bureau nodig?

U hebt niet langer een vaste werkplek nodig, want uw telefoonnummer is beschikbaar op uw computer. Dankzij de omschakeling naar Skype for Business neemt u uw zakelijke nummer overal met u mee, zelfs naar het buitenland

Kan ik mijn persoonlijke en mijn professionele Skype-account integreren?

Ja, uw Skype-netwerk is volledig bereikbaar via Skype for Business.